YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kotimies

Kotimies

Mäkelä, Hannu

”Kun Marja makaa sairaana, on Pekka hoitaja, hän laulaa Marjan uneen, keittää kupin kuumaa, lukee kirjaa ääneen, puhuu kuiskaten ja kuuntelee: Marja puhahtaa käheällä äänellä, viivytellen, jostakin asiasta, ja äkkiä kuuluu karamellipurkin kannen ääntä, Marjan käsi sukeltaa purkkiin, paperi kahisee ja alkaa kuulua hienoista maiskutusta. Kun Pekka katsoo Marjaa, Marja punastuu ja huudahtaa: - Oih. He nauravat. ulkona on elokuun viimeisiä aurinkoisia päiviä, kylmä viima puhaltaa jo ikkunanraoista, huoneessa vetää. He puhuvat kaksikymmentä minuuttia maailman tulevaisuudesta, siitä mihin suuntaan kehitys menee, ja siitä, mitkä mahdolliset syyt hidastavat kehitystä.”

Hannu Mäkelän neljäs teos, kolmas romaani ”Kotimies” kertoo nuoren avioliiton alun: kaikki on uutta, totuttelua, Pekan ja Marjan arkipäivää, elämää niin hyvää kuin se olisi jo mennyt muistoksi, mutta se jatkuu. Jotain erikoista tapahtuu tätä romaani lukiessa: sitä lukee kuin eläisi luontevasti mukana juuri näitä aikoja. Tämä on tuttu tunne Mäkelän aikaisemmista romaaneista ”Matkoilla kaiken aikaa” ja ”Kylliksi! tai Liikaa!, jotka kuvasivat nuoren miehen avointa elämäntapaa, johon oli mahduttava matkoja, asevelvollisuutta, rakkautta, monta eri asiaa. 

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: kotimies1967
Ilmestymisvuosi: 1967

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.