YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kati Kovácsin seitsemän sarjakuvaa

Kovács, Kati

Tässä paketissa seitsemän Kati Kovácsin sarjakuvaa:
Josef Vimmatun tarina
Karu selli
Kuka pelkää Nenian Anhavia
Pahvilapsi
Vihreä rapsodia
Viidakkonaisena Vatikaanin varjossa
Väritetyt unet


Koko saatavilla oleva Kati Kovácsin tuotanto.
---
Kati Kovács (oik. Marje Katalin Kovács) on suomalainen sarjakuvataiteilija, joka tunnetaan erityisesti naivistisesta tyylistään. Hän on yksi Suomen tunnetuimmista sarjakuvantekijöistä ja hänen töitään on julkaistu eri puolilla Eurooppaa sekä Hongkongissa1. Kovácsin sarjakuvia on käännetty ruotsiksi, saksaksi, ranskaksi ja unkariksi.

Kovács valmistui ylioppilaaksi vuonna 1982 ja opiskeli graafista suunnittelua Taideteollisessa korkeakoulussa vuosina 1984-1986. Hän on toiminut freelancesarjakuvapiirtäjänä ja -kuvittajana vuodesta 1988 alkaen. Kovácsin esikoissarjakuva-albumi "Vihreä rapsodia" julkaistiin vuonna 1994. Albumi on käännetty myös ruotsiksi ja unkariksi. Myöhemmin se ilmestyi myös Arktisen Banaanin kustantamana. Toinen albumi, "Karu selli", ilmestyi vuonna 1996 ja sekin on käännetty ruotsiksi ja saksaksi.

Kovácsin töitä on julkaistu myös lehdissä, kuten Helsingin Sanomissa, Ilta-Sanomissa, Cosmopolitanissa, Me Naisissa, Kaks’Plussassa ja Rumbassa. Lisäksi hänen sarjakuviaan on löytynyt useista kotimaisista antologioista, kuten Napa, Suuri Kurpitsa ja Sarjakuvastin. Ulkomailla hänen töitään on julkaistu esimerkiksi ranskalaisessa Lapin-antologiassa ja slovenialaisessa Stripburgerissa.

Hän asuu Italiassa ja hänen nimensä viittaa unkarilaisiin sukujuuriin: Kovácsin liikemiehenä toiminut isänisä muutti Unkarista Suomeen vuonna 1939. Kovácsilla on kaksi lasta.

Kustantaja: muu
Sidosasu:
ean: katikovacs
Kirjastoluokka: 85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.