Halkaistu varakreivi, 1.p.
Ei saatavilla

Halkaistu varakreivi, 1.p.

Calvino, Italo

Arvoisa varakreivi Medardo di Terralba palaa Turkin sodasta kotiin kahtia halkaistuna – ja ikävä kyllä hänen paha puoliskonsa ennättää perille ennen hyvää. Hirttoköydet heiluvat ja sukulaiset ja alustalaiset elävät kauhun vallassa, kunnes myös kreivin hyvä puolisko saapuu kotiin. Alkaa tapahtua yhtä ja toista – eikä vähiten jännittävää ole se, saako lumoava paimentyttö Pamela talutetuksi kreivinsä hyvän vai huonon puoliskon vihkialttarille.


Tämä italialaisen Italo Calvinon aikuisten satu kuvaa valloittavin ja jopa pelottavin kääntein ihmisen kahtiajakoisuutta. Teos on täysosuma valikoivalle, älyllisestä huumorista nauttivalle lukijalle. 
Halkaistussa varakreivissä Italo Calvino jatkaa romaaneistaan Paroni puussa ja Ritari joka ei ollut olemassa tuttua voltairelaista satiirisen sadun linjaa. Ilkamoiva leikkimieli ja viiltävä ironia limittyvät saumattomasti, eikä lukija voi kuin hämmästellä, kuinka paljon ja kuinka syvää viisautta voi kätkeytyä näin hauskaan tarinaan. 

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: calvino1970
Ilmestymisvuosi: 1970
Kirjastoluokka: 8462 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.