YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Omaishoitajan käsikirja

Omaishoito on yksi haastavimpia, mutta myös merkityksellisimpiä nykyaikaisia hoitotyön ei-laitoshoidollisia aloja. Tänä päivänä siihen kohdistetaan suuria odotuksia, kun hoitokäytäntöjä yritetään tehostaa ja laitoshuoltoa rajoittaa. Kuntien kiristyneen taloustilanteen myötä omaishoito on noussut merkittäväksi hoitomuodoksi ja keskustelu omaishoidosta käy vilkkaana.

Vaikka omaishoito onkin käsitteenä tuttu, sisältää se lakien ja säädösten viidakon, joka saa monen omaishoitajaksi aikovan perääntymään. Läheisen ihmissuhteen rinnalle ei välttämättä kaivata mutkikkaaksi koettua byrokratiaa. Tämä on saanut aikaan sen, että Suomen noin 300 000 omaishoitajasta vain joka kymmenes saa kunnallista omaishoidon tukea.

Tämä kirja pyrkii vastaamaan kysymyksiin, joita omaishoitajaksi ryhtyminen ja omaishoitajana oleminen nostattaa. Kirja lähtee perusteista kysyen, mitä omaishoito on? Mitä se merkitsee hoidettavalle ja hoitajalle? Mikä on omaishoitajan asema, velvollisuudet, oikeudet ja tukimuodot? Toisaalta kirjassa on huomioitu myös omaishoitajan henkinen ja fyysinen jaksaminen, vertaistuen merkitys, omaishoitoympäristö ja lääkehuolto sekä ensiaputaidot.

Kirja on rakennettu palvelemaan omaishoitajia, omaishoitajaksi "ajautuneita" tai tässä tehtävässä jo toimivia. Lisäksi se palvelee erinomaisesti omaishoitoperheen läheisiä, sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöstöä sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita ja opettajia.

Kustantaja: Unipress
Sidosasu:
ean: 9789949532438

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.