YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Vatsa kuntoon ravitsemushoito on ratkaisu vatsan jasuoliston hyvinvointiin
Ei saatavilla

Vatsa kuntoon ravitsemushoito on ratkaisu vatsan jasuoliston hyvinvointiin

Jaakkola, Kaarlo


Ruoansulatus on terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkein kokonaisuus ihmisessä. Voidaankin sanoa että oikein toimiva ruoansulatus toimii koko terveyden perustana, kuin kivijalkana. Mikäli ruoansulatus ei toimi, oireilee keho tai mieli. Ruoansulatuksen ongelmat ja sairaudet voivat oireilla tavallisten ummetuksen, ripulin ja närästyksen lisäksi mm. seuraavilla tavoilla:

- väsymys
- päänsärky
- masennus
- kipuilu
- muistiongelmat

Mikäli halutaan terveyttä täytyy ruoansulatuksen toimia. Jopa yli miljoona suomalaista kärsii ruoansulatuselimistön sairauksista ja vaivoista. Ylävatsavaivoista kärsii yli viidesosa suomalaisista. Suurimmalla osalla suomalaisista on ollut jotakin vaivaa ruoansulatuksen alueella. Tieto ravitsemushoitojen tehokkaasta avusta on tervetullutta, sillä monet kärsivät vaivoista apua saamatta.

Hyvänä puolena voidaan pitää sitä että esim. suoliston solukko on nopeaa uusiutumaan ja ravitsemushoidon avulla apu vaivoihin saatetaan saada hyvinkin nopeasti.

Ruoansulatuksen luonnollinen hoitaminen ja ongelman löytäminen on yksi Jaakkolan hoidon perusteita. Ruoansulatuselimistö on hermoston välittäjäaineiden tuotannon kannalta ikäänkuin ihmisen toiset aivot, joten sen roolia lähes kaikissa vaivoissa ei voi olla väheksymättä. Perinteisin keinoin hoidetut ruoansulatusvaivat uusiutuvat usein koska vaivan todellista syytä ei hoideta ja keho ei pääse palautumaan normaaliin, luonnolliseen ja terveeseen tilaansa. Tämän vuoksi ravitsemushoidon teho ja hyvinvoinnin pysyvyys ovat olleet potilaille arvokkaita asioita joiden saaminen on ollut perinteisin menetelmin hankalaa.

Nämäkin kirjassa kerrotut asiat ovat tulosta Jaakkolan yli 30 vuotta kestäneen intohimoisen tutkimustyön tulosta. Ota selvää miten voit helposti parantaa omaa hyvinvointiasi!

Kustantaja: Mividata Oy
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789529920723
Ilmestymisvuosi: 2011
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.