Stripped Frame

Karvinen, Kaisa;Rytivaara, Karita

Stripped Frame tutkii purettuja ja purkutoiveiden kohteena olleita 1960- ja 70-luvun rakennuksia, niiden anatomiaa, runkojen arkkitehtuuria ja purkamisen prosesseja. Projektin rahoittajana toimi Koneen Säätiö. Tutkimuksen huipennukseksi julkaistussa omakustannekirjassa on runsaasti valokuvia, esseitä ja keskusteluja. Kirjoittajina Arkkitehdit Karita Rytivaara, Kaisa Karvinen,   Ella Müller, sekä arkkitehtuurin ja politiikan tutkija Aleksi Lohtaja. Haastatteluissa esiintyy Brysselissä toimivan Rotor suunnittelutoimiston tutkija Louis Huba ja kansainvälisen modernin arkkitehtuurin tutkimus- ja suojelujärjestön perustanut ja ansioitunut modernin arkkitehtuurin korjaussuunnittelija arkkitehti ja professori Wessel de Jonge. Toimitus Karita Rytivaara ja Kaisa Karvinen ja taitto Emery Norton.

LSNNG: Stripped Frame (Listening Practice, 2023; Kuunteluharjoituksia: Riisuttu runko) showcases and discusses the results of an artistic research project by Kaisa Karvinen and Karita Rytivaara. Their work gives a critical look on the present-day demolition frenzy in Finland that has affected especially concrete architecture from the 1960s and 1970s. Contributions by Karita Rytivaara, Kaisa Karvinen, Louise Huba, Wessel de Jonge, Aleksi Lohtaja, and Ella Müller.

Kustantaja: 000 KORJAA KUSTANTAJA
Sidosasu:
ean: 9789529466337
Ilmestymisvuosi: 2023

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.