YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Paris 1900 - postikortteja kulta-ajan Pariisista
Ei saatavilla

Paris 1900 - postikortteja kulta-ajan Pariisista

Laakso, Seija-Riitta

Vuosisadanvaihteen Pariisi oli koko maailman edistyksen ja taiteen keskipiste. Kaupungin nähtävyydet, maailmannäyttelyn ihmeet, elegantit bulevardit ja kahvilat, muodin hullutukset ja yöelämän houkutukset vetivät joka vuosi miljoonia ihmisiä Pariisiin. Heitä varten painettiin myös miljoonia postikortteja.

Olipa syynä matkaan halu kiivetä Eiffel-torniin, uusia kerralla koko garderobi tai nähdä omin silmin jonkun kuuluisan kurtisaanin esiintyvän Moulin Rougen revyyssä, Pariisi täytti kaikki odotukset.

Kulta-ajan kuumeisesti sykkivä Pariisi eli poliittisesti levotonta aikaa. Mehevimmät skandaalit, polttavimmat kiistakysymykset, mielenosoitukset ja lakot ikuistettiin myös postikortteihin. Niiden avulla otettiin kantaa Dreyfusin jutun käänteisiin, työväen oikeuksiin, naisasiaan ja kirkon rooliin yhteiskunnassa.

Postikortit kertovat ajasta, paikasta ja ihmisistä sekä korttien tekijöistä ja lähettäjistä. Niihin sisältyy paljon tutkimatonta historiaa ja sensaatiomaisia löytöjäkin voi vielä tehdä: esimerkiksi Montmartren legendaariset kabareet näyttäytyvät meille aivan uudella tavoin Albert Edelfeltin kuvaamina.

Kirjan kaikki yli 1200 vanhaa postikorttia kulta-ajan Pariisista ovat kirjoittajan kokoelmasta.

 

Kustantaja: Omakustanne
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789529280704
Ilmestymisvuosi: 2010

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.