YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hyvinvointia matkailusta mieleen ja kehoon

Sirkkilä, Hannu

Samalla kun matkailu on käynyt yhä helpommaksi, matkailun lähtökohdat ovat voimakkaassa muutostilassa. Nykymatkailija tietää tarkemmin, millaista yksilöllisempää sisältöä hän matkaltaan haluaa. Yhä useampi asettaa matkansa tavoitteeksi oman hyvinvointinsa kohentamisen. Hyvinvoinnin edistämisen muodot ovat yksilöllisiä, ja siksi hyvinvointimatkat ovatkin kunkin oman mielen mukaisia.

Hyvinvointia Matkailusta mieleen ja kehoon -teos avaa oven tähän innostavaan maailmaan, kattaen kaiken kulttuurin, kylpylöiden, liikunnan, luonnon ja henkisten matkojen tarjoamasta hyvinvoinnista. Yhteisenä tekijänä näille erilaisille matkakohteille on niiden vaikutus sekä kehoon että mieleen
- jokainen matka on yksilöllinen polku kohti parempaa hyvinvointia.

Kirjan kirjoittaja Hannu Sirkkilä on paitsi matkailun asiantuntija myös yhteiskuntatieteen tohtori sekä kokenut tietokirjailija ja luennoitsija. Oleellisen osan teoksesta muodostavat sekä hänen omat ja muiden asiantuntijoiden että hyvinvointimatkoja tehneiden näkemykset ja kokemukset. Kirja sopii kaikille matkailusta kiinnostuneille ja tuo esille näkökulmia ja vinkkejä hyvinvointimatkailupalvelujen tuottajille ja kehittäjille.

 

Kustantaja: Momentum Kirjat
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527553954
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 40.7

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.