YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

SE Jääskeläinen

Dunderfelt, Eija

Muistojen kultaama kaipuu ottaa vallan Pertti "Alpakka" Jääskeläisessä ja hän päättää kalliin eron sijaan salasyöttää oluthuuruiselle vaimolleen Veronalle mainion, kuudella valitsemallaan ominaisuudella varustetun SIM-kortin. Jääskeläisen kauhuksi tämä 80-luvun hoikka kaunokainen on viimeisen kymmenen vuoden aikana paisunut jättikokoiseksi jatkuvasti ohrapirtelöä juovaksi palleroksi!

SIM-kortin ostettuaan Jääskeläinen avautuu juonestaan ystävälleen Kalle Ratamolle. Miehet eivät olleet tavanneet toisiaan sitten Jääskeläisen häiden. Kumpikin heistä pitää visusti vakan alla oikeat motiivinsa tapaamiselle.

Salasyöttöyritykset saavat hirtehisiä käänteitä, samalla kun Jääskeläisen vaimo Verona keittää ihan omaa soppaansa ystävättäriensä kanssa. Kuka saa lopulta SIM-kortin sisuksiinsa? Entä kenelle rakkauden kellot soivat?

SE Jääskeläinen on humoristinen pienoisromaani 59-vuotiaasta upporikkaasta öykkäristä, joka yrittää ratkoa avio-ongelmiaan perin omintakeisin keinoin. Päähenkilöt matkaavat kirjan genren mukaisesti niin todellisiin kuin fiktiivisiin kaupunkeihin ja maihin. Taattua hulvatonta huumoria, joka koukuttaa lukijan tapahtumavyöryihinsä ensisivuilta lähtien.


Järvenpääläistynyt EIJA DUNDERFELT (s. 1962) on koulutukseltaan matkailun liikkeenjohdon restonomi. Rakkaus lukemiseen, kirjoittamiseen ja matkustamiseen syttyi jo lapsuudessa. Hän on opiskellut kirjoittamista lukuisilla kursseilla, keskittyen enimmäkseen proosaan. Huumorin keino kirjoittamisessa kiehtoo Dunderfeltiä, sillä se tarjoaa mahdollisuuden kohdata vakavia asioita eri näkövinkkeleistä - vaikka naurun voimalla.

Dunderfelt lumoutuu alpakoista ja kissaeläimistä, intoilee palstaviljelystä sekä rauhoittuu retriiteissä ja luonnossa. Ja tietenkin tilaisuuden tullen lähtee matkalle.
Se Jääskeläinen on hänen esikoisteoksensa.

 

Kustantaja: Momentum Kirjat
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527553879
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.