YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Onnellistentie

Häyrinen-Beschloss, Kirsi-Marja

ONNELLISTENTIE on kertomus ihmisen halusta sovittaa menneisyys ja nykyisyys toisiinsa lähes mahdottomissa olosuhteissa. Se kertoo rakkauden ja yhteisön merkityksestä ja voimasta ihmiselle. Kenen tarinoita me kerromme ja kenen ehdoilla? Onko meillä oikeutta tehdä niin? 

Suomalaisella Katilla ja hänen puolisollaan Davella on New Yorkissa Hudson-joen varrella kaunis, historiallinen puutalo. Pari elää idyllistä elämää tarinoiden talossa luovaa työtä tehden. 

Onneen tulee särö, kun Dave lähtee tekemään dokumenttia Newtokin saarelle Alaskaan, jossa alkuperäisheimon olemassaoloa uhkaavat pahenevat myrskyt ja tulvat. Kati saa pian tietää isosiskonsa Kertun tekevän kuolemaa. Katin tyhjentäessä heidän lapsuudenkotiaan kaukana Kontulassa, Kati käy läpi elämäänsä Cold Springsissä, lapsuuttaan ja nuoruuttaan, suhdettaan äitiinsä ja New Yorkissa asuneeseen äidin isosiskoon, Tyyne-tätiin. Perheiden kauan vaietut salaisuudet alkavat paljastua. 
Kestääkö onnellisten talo? Ja jos kestää, niin millä hinnalla. 

Kirsi-Marja Häyrinen-Beschloss (s. 1960) on toimittaja, joka asuu perheineen Yhdysvalloissa. Hänellä on monipuolinen tausta kirjoittavana toimittajana niin suomalaisessa kuin amerikkalaisessakin mediassa. 

Häyrinen-Beschloss vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Helsingin Kontulassa, asui nuorena Lontoossa, palasi opiskelemaan Helsingin yliopistoon, jonka jälkeen hän muutti New Yorkiin, tarinoiden kaupunkiin. Ja tapahtui se, minkä ei olisi pitänyt tapahtua. Hän tapasi miehen. Häntä kiinnostaa identiteettiin liittyvät kysymykset: mitkä kokemukset ja asuinpaikat tekevät henkilöstä sen, joka tästä lopulta tulee. 
Onnellistentie on Häyrinen-Beschlossin esikoisromaani. 

Kustantaja: Momentum Kirjat
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527553053
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.