Viikinkineuleet Lmpimi neuleita vaativiin olosuhteisiin
Ei saatavilla

Viikinkineuleet Lämpimiä neuleita vaativiin olosuhteisiin

Matberg, Lasse

Viikinkineuleet on kunnianosoitus käsityölle ja hyville neulepuseroille. Neuleiden kuviot ja värivalinnat ovat saaneet inspiraationsa viikinkien käytännöllisistä ja lämpimistä vaatteista.

Kirjasta löytyy neuleohjeet kaikkiin tilanteisiin ja vuodenaikoihin: rouheita neuleita ankariin olosuhteisiin, elegantteja ja käytännöllisiä arkineuleita ja juhlavampia neuletakkeja. Kuviot vaihtelevat nykyaikaisista monivärisiin pohjoismaisiin malleihin ja viikinkien inspiroimiin palmikko- ja helmineuleisiin. Lisäksi kirjassa on ohjeita, joilla neulot helposti puseroihin sopivat pipot, lapaset, kaulaliinat ja vaikkapa istuinalustat.

Kirja on jaoteltu viiteen osaan: Parhaat arkineuleet, ulkoiluneuleet, juhlaneuleet, viikinkineuleet sekä neuleasusteet. Ohjeita on yhteensä 33, joista 18 miehille, yhdeksän naisille ja kuusi lapsille. Nämä mukavat ja tyylikkäät vaatteet sopivat aktiiviseen elämäntapaan. Mallit on tehty yhteistyössä Strikkemekan kanssa.

 

Kustantaja: Sitruuna
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527471005
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 65.43

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.