YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tule kanssani kulman taa

Furmark, Anneli

 

Viisikymppisen Elisen elämä on vakaata ja järjestyksessä. Hän on ollut naimisissa Henrikin kanssa 23 vuotta, lapset ovat lentäneet pesästä. Liitto on onnellinen ja rauhallinen, kunnes eräänä päivänä Elise kohtaa avajaisissa Dagmarin. 

Dagmar ja Elise asuvat kaukana toisistaan, mutta vetovoima heidän välillään on voimakasta. He ryhtyvät suhteeseen, joka muistuttaa teiniromanssia tekstiviesteineen, musiikkilistoineen ja chattikeskusteluineen. He sanovat olevansa kuin kulttuuritätien Brokeback Mountain. Seuraa kuumia kesäpäiviä, salaisia syyskävelyitä ja puheluja loskaisissa kadunkulmissa. 

Tule kanssani kulman taa on sarjakuvaromaani yllättävästä muutoksesta elämänvaiheessa, jossa kaiken piti olla selkeää. Kirja kuvaa upeasti kivuliasta uhkapeliä, jonka sydän toisinaan valitsee järjestä piittaamatta. 

Anneli Furmark syntyi vuonna 1962 Vallentunassa ja kasvoi Luulajassa, Ruotsissa. Hän opiskeli Uumajan yliopiston taidekorkeakoulussa ja opettaa siellä nykyään ajoittain. Häneltä on julkaistu kymmenen sarjakuvateosta. Niistä neljä on palkittu Ruotsin sarjakuvaseuran Seriefrämjandetin myöntämällä Urhunden-palkinnolla, joka annetaan vuoden parhaalle ruotsalaiselle sarjakuvakirjalle. Hänen teoksiaan on julkaistu mm. Ranskassa, Kanadassa, Saksassa ja Espanjassa. Tule kanssani kulman taa on Furmarkin ensimmäinen suomeksi käännetty pitkä sarjakuvaromaani. Aiemmin suomeksi on julkaistu osa Punaisesta talvesta (Suomen sarjakuvaseura, 2015) sekä lyhyitä tarinoita antologioissa. 

Kustantaja: Zum Teufel
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527454398
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.