YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Linnunradan käsikirja olioista

Kershenbaum, Arik

Suuri osa tutkijoista uskoo, että elämää on olemassa muualla maailmankaikkeudessa. Kuvitelmamme avaruusolennoista on kuitenkin yleensä tieteisfiktiota.

Arik Kershenbaum hylkää fantasiamme elokuvien alieneista ja asettaa odotuksemme vankalle tieteelliselle pohjalle. Kershenbaum esittää mullistavasti, että elämänmuotojen kehittymisen, eli evoluution, lainalaisuuksien täytyy olla samalla tavalla universaaleja kuin fysiikan lakien. Samalla lailla kuin maapallollakin, myös muualla maailmankaikkeudessa eliöt joutuvat hankkimaan energiaa ja sopeutumaan ympäristöönsä kehittämällä uusia ominaisuuksia.

Kun tutkimme maapallon eläinkunnassa havaitsemiamme kehityskulkuja, voimme yleistää niistä evoluution periaatteita. Niiden avulla voimme selvittää, millaisia ominaisuuksia vieraille olioille pitää olla kehittynyt, ennen kuin vaikkapa avaruusaluksen rakentaminen on mahdollista. Millaisia avaruusoliot voisivat siis realistisesti olla?

Cambridgen yliopiston eläintieteilijä Arik Kershenbaum tutkii eläinten kommunikaatiota ja yhteistyötä sekä mm. hypoteettisia vieraiden olioiden kieliä.

 

Kustantaja: Ursa
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527443194
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 50
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2312uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.