YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sateen jalkapohjat

Saari, Rami; Sumari, Annu

Sateen jalkapohjat on israelilais-argentiinalais-kreikkalais-suomalaisen Rami Saaren runojen ensimmäinen suomennosvalikoima. Saari on hepreaksi kirjoittava runoilija, kääntäjä, kirjallisuuskriitikko ja kielitieteilijä. Hän on kääntänyt hepreaksi yli 95 kirjaa yhdeksästä eri kielestä, suomesta muun muassa Sirkka Turkkaa. 

Sateen jalkapohjat sisältää runoja lähes kaikista Saaren kahdestatoista runoteoksesta, jotka ovat ilmestyneet Israelissa vuosina 1988-2021. Runoilija itse on valinnut tämän teoksen runot suomalaisia lukijoita varten. Ne on järjestänyt ja temaattisesti koonnut osioiksi runoilija Anni Sumari. 

Maailman raadollisuus ja sen vastakohta - rakkaus - ovat vahvasti läsnä Saaren runoissa. On kestävää rakkautta ja hetken hurmiota, maanista rakkautta, rakkautta ystäviin, vanhempiin, rakkautta koiriin, kieliin, kielioppiin, elämään ja Jumalaan. 

Saaren runouden erotiikka on aistillista, se on kosteiden tuoksujen kokoelma, jalkapohjien ja peniksen makua, lihan värikästä vallankumousta, viikunakakkua ja meheviä taateleita, aitoissa ja ladoissa höylättyä lihaa ja suolla litiseviä saappaita.

Kustantaja: Parkko
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527302149
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 82.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.