Kolme rengasta. Salapoliisikertomus

Wilkins, Robinson

Korviaan myöten veloissa oleva Hilmer Hall saapuu kysymään neuvoa salapoliisi Fred Hellingtonilta ja tämän apulaiselta Rob Wilkinsiltä riideltyään pankkiiri-isänsä kanssa. Hall joutuu entistä pahempaan pulaan, kun hänen isänsä löydetään kuolleena.

Hellington ja Wilkins ryhtyvät selvittämään pankkiirin kuolemaa, joka näyttää liiankin selvältä tapaukselta. Parivaljakon on tehtävä paljon tutkimuksia, kuulusteltava asianosaisia ja harrastettava jopa varjostusta, ennen kuin totuus alkaa paljastua. Eikä se ole kaikille aivan miellyttävä.

Robinson Wilkins eli Harald Johnsson (1886-1936) oli ruotsalainen rikoskirjailija, joka edusti ruotsalaisdekkaristien varhaisinta sukupolvea. Hän kirjoitti sekä omalla nimellään että useilla salanimillä romaaneita, runoja sekä lasten- ja nuortenkirjallisuutta. Wilkinsin dekkarien viimeisimmät suomennokset ovat lähes sadan vuoden takaa. 1910-luvun Tukholmaan sijoittuva Kolme rengasta julkaistaan nyt uudistettuna suomennoksena.

 

Kustantaja: Nysalor-kustannus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527275207
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.