YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Stieg Larssonin tutkimukset

Stocklassa, Jan

KUKA MURHASI OLOF PALMEN? Stieg Larssonin tutkimukset on kertomus siitä, miten yksi maailman tunnetuimmista rikoskirjailijoista yritti ratkaista Olof Palmen murhan. Sitä on yhtä vaikea laskea käsistään kuin Larssonin omia, Lisbeth Salanderista kertovia romaaneja. Se vastaa kysymykseen siitä, mitä hän olisi saanut selville, jos olisi päässyt jatkamaan tutkimuksia 80 miljoonan myydyn kirjan tuomien resurssien turvin.

Vuonna 2014 toimittaja Jan Stocklassa pääsi tutustumaan Stieg Larssonin henkilökohtaiseen arkistoon, joka oli maannut koskemattomana kymmenen vuotta. Parissakymmenessä pahvilaatikossa oli Larssonin kartoitus 1980-luvun äärioikeistosta, mutta myös toistaiseksi tuntematon projekti: kattavat tutkimukset Olof Palmen murhasta. Stocklassa jatkoi Larssonin tutkimuksia, ja kirjassa on paljon Larssonin muistiinpanoja ja kirjeenvaihtoa sekä Stocklassan haastatteluja ja salaa tallentamaa materiaalia. Lopulta Stocklassa yhdistää Larssonin havainnot ja omansa teoriaksi, joka selvittää mitä Tukholman keskustassa tapahtui helmikuun viimeisenä iltana vuonna 1986.

Jan Stocklassa (s. 1965) on ruotsalainen toimittaja, kirjailija, dokumenttiohjaaja, diplomaatti ja liikemies. Hän on perustanut Prahan Metro-lehden ja kirjoittanut kirjan Gripen av Prag ruotsalaisen Saabin ja British Aerospacen lahjusskandaalista Tsekin tasavallan hävittäjäkauppojen yhteydessä.

Stieg Larsson (1954-2004) on yksi kaikkien aikojen suosituimpia dekkaristeja: hänen kirjojaan on myyty yli 80 miljoonaa kappaletta. Ennen kuolemaansa Larsson oli ehtinyt koota 20 pahvilaatikollista aineistoa Olof Palmen murhasta.

 

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527269244
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 93.1
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 7
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.