YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hare Krishna -keittokirja

Hirvi, Samuli

Hare Krisha -liikkeen temppeleissä ruokaa ja tarjoilua pidetään suuressa arvossa ja niiden eteen nähdään paljon vaivaa. Maailmalla Krishna-liike tunnetaan usein liikkeen ylläpitämistä ravintoloista, ja harras suhtautuminen ruokaan on synnyttänyt liikkeelle leikkimielisen lempinimen ”keittiöuskonto”. 

Terveellinen ja ravitseva ruoka on jokaisen ihmisen perusoikeus uskontoon ja ideologiaan katsomatta. Kun ruoka pyhitetään ja sitä kunnioitetaan, ravitsee se niin kehoa, mieltä kuin henkeäkin. 

Hare Krishna -keittokirja tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa liikkeen temppelien keittiön saloihin. Kirjassa esitellään Suomen temppelien suosituimpia ruokalajeja, joita voi yhdistellä monin eri tavoin. Monien sukupolvien käytössä olleiden reseptien avulla voi tutustua monipuolisen kasvisruoan valmistamiseen ja ayurvedisen ruokavalion soveltamiseen pohjoisissa olosuhteissa. 


Samuli Hirvi on Helsingin Govindam-ravintolan pääkokki. Hän on viettänyt vuosia Intiassa paikallisten huippukokkien opissa. 

Minna Wennäkoski-Bielicki on ruokakirjailija ja valokuvaaja.

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527240113
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 68
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): p�yt� 3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.