YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Perttu Häkkinen - Valonkantaja

Boris Brander, Aki Cederberg, Vesa Iitti, Jussi K. Niemelä.

PERTTU HÄKKISEN SOLARFALLINEN ELÄMÄ

Elämänjanoinen kummallisuuksien kartoittaja, rajoja rikkova muusikko, maailmojen yhdistäjä. Filosofian maisteri, palkittu toimittaja ja vastuuntuntoinen perheenisä, joka rakasti resuisia lähiöjuottoloita, eksentrisiä alakulttuurijuhlia ja ihmispsyyken varjopuolia.

Perttu Häkkinen (1979-2018) jätti jälkeensä yhden ihmisen tarpeiksi käsittämättömän laajan ja monivivahteisen elämäntyön paitsi muusikkona Imatran Voima- ja Tähtiportti-yhtyeissä, myös tutkivana journalistina mm. Ylellä, Helsingin Sanomissa ja Long Playssa.

Perttu Häkkinen suhtautui vilpittömällä mielenkiinnolla inhimillisen elämän nyrjähtäneimpiin ja eksentrisimpiin puoliin ja valisti Suomen kansaa mitä eriskummallisimmista elävistä ilmiöistä arkipäivän savuverhon takana aina fetisisteistä salaliittoteoreetikoihin, anarkisteista kansallissosialisteihin ja rituaalimaagikoista paholaisenpalvojiin.

PERTTU HÄKKINEN - VALONKANTAJA on väkevä ja moniääninen katsaus Perttu Häkkisen elämään, uraan, vaiheisiin ja persoonaan. Kirjassa oman tulkintansa Pertusta ja hänen Suuren Työnsä kirjavista vaiheista esittävät monet julkisuudesta ja alakulttuurista tunnetut hahmot aina Palefacesta Maria Veitolaan, Tauski Peltosesta Edu Kehäkettuseen ja Jouko Pihosta Taavi Kassilaan, unohtamatta hänen perheenjäseniään, kollegoitaan ja monenkirjavia ystäviään.

 

Kustantaja: Salakirjat
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527204467
Ilmestymisvuosi: 2023

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.