YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa Miten tavoittaa mielenrauha kiiree

Sunim, Haemin

MINDFULNESSIN KONMARI!

Mindfulness-bestsellerissään Haemin Sunim tarjoaa tienviittoja kohti sisäistä rauhaa ja tasapainoa maailmassa, joka päivittäin asettaa meille kohtuuttomia vaatimuksia.

Kirja keskittyy pieniin jokapäiväisiin ilonhetkiin kuten lapsen hymyyn. Kahdeksan lyhyttä lukua kattavat mm. levon, rakkauden, ihmissuhteet ja henkisyyden – niin tiiviisti, että kiireisinkin lukija ehtii tarttua niihin. Haemin kuvaa niin länsimaista yhteiskuntaa kuin elämää oman kokemuksensa kautta ja onnistuu olemaan samaan aikaan sekä syvällinen että arkinen, yksinkertainen että oivaltava - jokainen luku on kuin keskustelu hyvän ja viisaan ystävän kanssa.

Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa on myynyt Koreassa yli kolme miljoonaa kappaletta. Sen käännösoikeudet on myyty yli 20 maahan.

Haemin Sunim on Bostonissa ja Kaliforniassa opiskellut korealaissyntyinen uskontotieteilijä ja munkki. Hän toivoo, että Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa ”auttaa lukijaa löytämään oman viisaamman ja ystävällisemmän puolensa”.

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527190739
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Elämäntaito/hyvinvointi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.