Onnensäikeitä

Anna Johanna

Kansainvälisen neulekentän kotimaisen komeetan, Anna Johannan, esikoisteos Onnensäikeitä sisältää 20 modernia kirjoneuleohjetta. Mukana on paitoja ja takkeja, mekko, pipo ja lasten kaarrokepaita. Mallit neulotaan saumattomasti yhtenä kappaleena ylhäältä alas. Ota puikoille huoleton kahden värin pusero tai aloita vaikkapa takki, joka vaatii vähän enemmän keskittymistä. Kauniit, luonnonläheiset valokuvat rytmittävät tätä ainutlaatuista teosta.

Anna Johanna on kansainvälinen neulesuunnittelija, joka asuu Jyväskylän liepeillä, Muuramessa. Hänen mallejaan kuvastaa ripaus romantiikkaa, ja niistä heijastuvat rakkaus yksityiskohtiin, erilaisiin neulepintoihin ja väreihin. Tilastotieteiden tohtorina Anna Johanna taitaa erityisesti kokojen ja istuvuuden salat. Vuodesta 2020 päätoimisena neulesuunnittelijana työskennelleen taiturin ohjeita on nähty muun muassa Laine-lehden kannessa ja Taito-lehden sivuilla. Onnensäikeitä (eng. Strands of Joy) on hänen ensimmäinen kirjansa.

Kustantaja: Laine Publishing
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789526938868
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 65.43

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.