Ruokaystvt
Ei saatavilla

Ruokaystävät

Alapeteri, Pia

Ruokaystävät on tarkoitettu kaikille, jotka syövät joskus yhdessä. Kansien väliin kasvaa vähitellen illalliskutsujen, syntymäpäiväjuhlien, mökkiviikonloppujen, sunnuntaipäivällisten, tupaantuliaisten ja arkisten ateriahetkien tuikitarpeellinen tietokanta, joka listaa ystävien ruokavaliot ja allergiat, lempiruoat ja inhokkiainekset. Enää ei tarvitse arvailla, kuina moni vieraista juo teetä ja kuka rakastaa korianteria.
Pilke silmäkulmassa ystäväkirjan aukeamilla leikitään kumman kaata, kootaan top 3 ­listoja ja kysytään onko selleri uhka vai mahdollisuus. Sivujen sekaan on ripoteltu lyhyitä ja
kannustavia tositarinoita yhdessä syömisen tilanteista. Kirjan viimeisille sivuille on valittu yksinkertaisia reseptejä, joiden avulla on mukava ideoida yhdessä syömisen hetkiä tai
isompiakin kekkereitä. Lopussa on vielä vinkkejä, jotka madaltavat kynnystä ja helpottavat kokoontumista yhteisen pöydän ympärille.
Pia Alapeteri on entinen kustannustoimittaja ja nykyinen tarinankertoja, joka rakastaa pitkiä illallisia ja pieniä piknikhetkiä, syö päivittäin parsakaalia ja leipoo lohturuoakseen ohrarieskaa. Hän asuu Helsingissä, mutta upottaa kätensä mökkipihan multaan aina mah­ dollisuuden tullen. Kynän, kauhan ja kaulimen lisäksi hänen käsissään pysyvät niin kamera kuin kutimetkin.

Kustantaja: Laine Publishing
Sidosasu:
ean: 9789526938844

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.