YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Turjantaara

Keso, Lasse

Suomen myyttiseen Lappiin sijoittuva ja joulunaikaan ajoittuva fantasiaseikkailu nuorille ja aikuisille.

Eletään aikaa jolloin itsekkyydestä on tullut hyve ja valehtelusta uusi normaali. Kuilu ihmisten välillä on revennyt rotkoksi. Oikeus, totuus, moraali ja vastuu ovat enää vain outoja sanoja ihmisten mielissä kun joulun Ostospyhät lähestyvät.

Eräänä yönä dublilaisessa orpokodissa asuva kaksitoistavuotias kaikkien kiusaama Samuel löytää hautausmaalta erikoisen esineen, Kultaisen Soljen ja pian hän tajuaa olevansa vastuussa koko maailman tulevaisuudesta. Samuelin täytyy löytää tunturiin muinoin kadonnut kuuluisa velho, Turjantaara ennen kuin aika pysähtyy Keskitalven juhlan huipentumana.

Alkaa hurja seikkailu Suomen Lapissa, jossa oppaanaan Samuelilla on Uttu, outo kulkija dublinilaiselta hautausmaalta ja perässään Valhöllin hyytävä pahuus.

Lasse Keso on pitkään elokuva-alalla toiminut moniottelija; ohjaaja, käsikirjoittaja, leikkaaja ja kuvaaja, mikä näkyy myös Turjantaaran vetävässä kerronnassa. Turjantaara on Keson esikoisteos.

 

Kustantaja: 000muu
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789526888026
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: N84.2
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.