Minuhe tyrvääläinen

Vesterbacka, Marko

Poliisiviestinnän lehtori, kirjailija Marko Vesterbacka (s. 1972) piti reilun vuoden ajan julkista havaintopäiväkirjaa Facebookissa. Päiväkirjan pito alkoi Krimin miehityksestä ja kyllästymisestä ylioptimistiseen Eurooppa-ministeriin, joka kesän alussa nousi vieläpä maan pääministeriksi. Päiväkirjan viimeinen merkintä on helmikuun lopusta 2015, jolloin oli jo selvää, että pääministeri on kohta ex-pääministeri.

"Minuhe tyrvääläinen" on illuusiotonta analyysiä kuluneesta vuodesta, jona turvallisuuspoliittiset asetelmat Euroopassa äkisti muuttuivat ja talouskriisi Suomessa syveni. Päiväkirja havainnoi myös suomalaista mediaa, jossa eräät usein haastatellut "Venäjä-asiantuntijat" olivat jatkuvasti askelen jäljessä itänaapurin toimia kommentoidessaan ja jossa pääkirjoitustoimittajat kuukausi kuukauden perään naiivisti ihmettelivät Putinin puheiden ja todellisuuden välisiä ristiriitoja.

Kaikkein useimmin "Minuhen" päiväkirjamerkinnöissä esiintyy kuitenkin selfieissä viihtyvä pääministeri, jonka ylipursuava tarmokkuus näytti suuntautuvat jatkuvasti vääriin asioihin.

 

 

Kustantaja: Warelia
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525940183
Ilmestymisvuosi: 2022

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.