YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kuu taivaalta
Ei saatavilla

Kuu taivaalta

Laurinsalo, Tommi & Hotakainen, Markus

"Kuu on kaikille tuttu taivaankappale - vai onko? Kuu tuntuu liikkuvan taivaalla oman mielensä mukaan. Välillä iltataivaalla roikkuu kapea sirppi, joka vähitellen kasvaa kirkkaasti kumottavaksi täysikuuksi, mutta sitten se katoaa päiväkausiksi näkyvistä. Toisinaan taas Kuu on pitkään näkymättömissä, kunnes yhtäkkiä taivaanrannan ylle kohoaakin punainen pallo, kuin suunnaton kurpitsa.

Kirjan keskeinen anti on Laurinsalon upeissa ja usein hätkähdyttävissäkin kuukuvissa sekä niihin liittyvissä kertomuksissa: missä ja miten kuvat on otettu, ja millaisia elämyksiä Kuun metsästys kameran kanssa on antanut. Kuusta, sen näkymisestä ja liikkeistä kertovat tietopaketit ovat Markus Hotakaisen kynästä. Kiehtovaa luettavaa kuubongareille.

Kirja kertoo, miten ja miksi Kuu näkyy eri vuorokauden- ja vuodenaikoina, millä tavoin sen liikkeitä pystyy ennakoimaan ja kuinka sitä voi kuvata tavallisella kameralla. Kuuhun liittyy myös paljon mystiikkaa ja monenlaisia uskomuksia, joista suurin osa on pohjaa vailla, mutta osa perustuu sukupolvien kuluessa opittuihin asioihin taivaalla näkyvistä ilmiöistä."

 

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525912470
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.