Aidankaataja: Lasse Lehtisen tahänastinen elämä ja teot

Lähdee, Jussi

Lasse Lehtisen yhteiskunnallinen ura on kulkenut polkuja, joille vetävät vertoja vain hyvän herran itsensä kirjoittamat veijaritarinat. Tuon matkan varrella Lehtinen on halunnut kurkistella usean ylittämättömänä pidetyn raja-aidan yli, maistella ruokia aidan toisella puolen ja kolistella suomalaisen historiankirjoituksen rajapyykkejä katsoakseen pysyvätkö ne yhä pystyssä.

Lasse Lehtinen ja kirjailija Jussi Lähde kiersivät kaksitoista Lehtisen elämän kannalta tärkeää paikkaa ja piirsivät tiekarttaa siitä, miten tähän päivään on päädytty. Miten nuoresta kansanedustajasta tuli ensin diplomaatti ja sitten maan tunnetuin lobbari? Kuinka vauhdikkaiden satiirien kirjoittaja päätyi Suomen historian myydyimmän väitöskirjan kirjoittajaksi sekä Urho Kekkosesta kertovan oopperan libretistiksi? Millaista on elämä suomalaisen televisioviihteen ja eurooppalaisen päätöksenteon kulisseissa?

Aidankaatajassa on ruoditaan paitsi elämännautiskelija ja vaikuttaja Lehtisen tähänastisia tekoja, myös Suomen ja suomalaisuuden muutoksia, presidentintekemisen aakkosia sekä pohditaan niin menneitä suurmiehiä kuin tämänhetkisiä presidenttikokelaita.

- Oliko ne kaikki aidat pakko kaataa?
- Eipä kait, osa kaatui vahingossa, osa tarkoituksella.
- Mitkä olivat vahinkoja?
- Pitäisikö sekin nyt tässä kertoa?
- Nyt on sen aika.

Kustantaja: Helsinki-kirjat
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525874976
Ilmestymisvuosi: 2011

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.