YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)
Mieliruokaa kasviksista ja kalasta
Friedrichsen, Hans
Maamme ensimmäisen ammattimaisen kasvisruokakokin teos on enemmän kuin pelkkä keittokirja. Hans Friedrichsen kertoo parhaiden valmistusohjeidensa lisäksi ruokiin ja ruoka-aineisiin liittyvää historiallista tietoa, mytologioita ja tarinoita. Perinteisten keittokirjaosioiden lisäksi kirjan erikoisuuksina ovat suuremman porukan ruokkimiseen tarkoitettu "festariruokaosio" sekä oma lukunsa eksoottisille mausteseoksille. Harvinaisemmille yrteille annetaan kasvatusohjeet. Hans Friedrichsen tuli vuonna 1974 Amsterdamista Suomeen vetämään tuolloin perusteella ollutta legendaarista Kasvisravintolaa, jossa hän työskenteli kymmenen vuotta. Friedrichsen on maassamme pioneeri myös festivaaliruoan valmistajana mm. Kaivopuiston tapahtumissa. Suvi Heino on freelancetoimittaja ja tietokirjailija. Molemmat asuvat ja työskentelevät Fiskarsissa.
Kustantaja: Maahenki / Musta taide
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525870671
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 68.2
Tekijän muu tuotanto:
NOPEA TOIMITUS
Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.
Saatavuus RB-kaupoista
Rosebud Sivullinen | 0 | |
Rosebud Citycenter | 0 | |
Rosebud Kaivopiha | 0 | |
Rosebud Tiedekulma | 0 | |
Rosebud Maria | 0 | |
Rosebud Kuopio | 0 | |
Keskusvarasto | 0 | |
Tilattavissa verkosta | ||
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä. |