Pahaa pakoon

Freveletti, Jamie

Tämän kirjan on International Thriller Awards (ITW) valinnut vuoden 2010 parhaaksi esikoisteokseksi!

Kosmetiikkayhtiön kemisti Emma Caldridge on matkalla Miamista Bofotaán, kun lentokone kaapataan ja se putoaa vuoristoon Venezuelan rajan lähistölle. Emma selviytyy onnettomuudesta ehjin nahoin, mutta joutuu katselemaan vierestä, kun sissit ottavat muut matkustajat panttivangeiksi.

Maratoonarin sinnikkyydellä Emma lähtee seuraamaan sissejä ja heidän vankejaan ja pysyttelee hengissä viidakossa urheilutaitojensa ja tieteellisen tietämyksensä turvin. Niitä tarvitaankin, kun Emma löytää loukkaantuneen matkustajan, salaisen agentin Camerin Sumnerin. Yhdessä he jatkavat panttivankien jäljittämistä pysytellen sissien tuntumassa seuraamalla heidän jokaista liikettään.

Kun uutinen kaappauksesta kiirii Washingtoniin, puolustusministeriö pyytää apuun Edward Bannerin, joka on entinen upseeri ja nykyinen yksityisen turvallisuusyhtiön johtaja. Banner lähettääkin onnettomuuspaikalle erikoisryhmän etsimäänä eloonjääneitä ennen kuin on liian myöhäistä.

Emman ja Sumnerin löytäminen on kuitenkin vasta alkua, sillä Banner tajuaa, että Emma oli toteuttamassa omaa tehtäväänsä koneen pudotessa. Kauniilla, lahjakkaalla biokemistillä on salaisuus, jota kukaan ei osaisi arvata: hänen hallussaan on nerokkaasti naamioitu vaarallinen biologinen ase, josta Emman uhkaajat ovat saaneet vihiä.

Kirjan kirjoittaja, Jamie Freveletti on chicagolainen asianajaja, aikido-opettaja ja juoksija. Hän on edustanut asiakkaitaan vaihtelevissa oikeustapauksissa - salmonellan joukkomyrkytyksistä sijoituspetoksiin. Freveletti on osallistunut useille 80 ja 160 kilometrin sekä 24 tunnin ultrajuoksuille ympäri Yhdysvaltojen.

Running from the Devil on yltänyt Saksassa ilmestymisvuotenaan jo neljänteen painokseen!

Kustantaja: Paasilinna
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525856064
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.