YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kapteeni Kanki - Onnen avaimet
Ei saatavilla

Kapteeni Kanki - Onnen avaimet

Sihvonen, Kari A.

Kapteeni Kanki on hervoton. Pirjo on vihdoin kyllästynyt Kangen miehiseen käytökseen ja siirtänyt supersiivousvoimillaan tavaransa omaan asuntoonsa. Kapteenimme ei tästä masennu vaan vetää upouudet bootsit jalkaan ja lähtee kartsalle etsimään uutta onnea. Pian hän törmää moniin tarinamme kannalta oleellisiin henkilöihin kuten hemaisevaan Moralisaattoriin, arkkiviholliseensa Marsalkka Mahtimeisseliin sekä kaikesta perilläoleviin Todellisuustarkastajiin, joita Kangen järjenvastaiset touhut eivät miellytä. Kanki päättää ottaa hatkat ja livahtaa aikamatkustelemaan baarituttava Jynkky-Männän aikakoneella.

Samaan aikaan toisaalla Moralisaattori on joutunut finninaamaisten tiedenörttien käsiin. Yrityksessään parannella sankarittaren avuja asiat menevät sarjakuvamaisesti pieleen ja pian kenelläkään ei ole enää kivaa. Jopa Todellisuustarkastajat joutuvat myöntämään että vain Kanki voi pelastaa niin epätodennäköisen tilanteen. Mutta miten se onnistuu? Auttaako Peelo-Paten antama Ibiza-lippalakki? Entä mitä tehdä Pirjon kanssa?

Kapteeni Kanki ja onnen avaimet on ensimmäinen albumimittainen Kanki-seikkailu. Kangesta on nautiskeltu aiemmin mm. Myrkky-lehdessä sekä kokoelmassa Kapteeni Kanki - Jäykkää menoa! (Zum Teufel 2009). Tässä kivikovassa albumissa Kanki näyttäytyy entistäkin värikkäämpänä hahmona, nelivärisenä jopa!

Kustantaja: Lempo Kustannus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525754322
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 8532

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.