Lontoon kuninkaalliset kanit Suuri timanttijahti

Montefiore, Santa - Montefiore, Simon Sebag

Elämä on seikkailu. Mikä tahansa on mahdollista, kun on hieman onnea ja tahtoa, riittävästi herkullisia porkkanoita, kostea nenänpää ja ripaus hullua rohkeutta!

Maailman suurin ja kaunein timantti on varastettu Buckinghamin palatsista! Kukaan ei tiedä miten siperialainen timantti on voinut kadota kuningattaren nenän edestä, mutta Sulo ja urheat Lontoon kuninkaalliset kanit tekevät kaikkensa ratkaistakseen arvoituksen ja palauttaakseen timantin sinne minne se kuuluu. Venäjän parhaimmat terävähampaiset minkkiagentit ovat Lontoossa. Onko niillä jotain tekemistä varkauden kanssa..? Mikään ei kuitenkaan ole aivan sitä miltä näyttää ja pian Kuninkaalliset kanit huomaavat tarvitsevansa apua vanhalta ystävältään ratkaistakseen ongelman.

Hobitti, Ruohometsän kansa ja Fantastic Mr. Fox yhdistyvät tässä hurmaavassa sadussa, joka todistaa, että pienin kani voi olla suurin sankari.

 

Kustantaja: Sitruuna
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525701937
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: L85
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.