Polestar-laivan kapteeni

Doyle, Arthur Conan

Valaanpyyntialus on juuttunut ahtojäihin hyisellä Jäämerellä. Jokin riivaa kapteenin mieltä, ja kauhistunut miehistö raportoi vertahyytävistä valitushuudoista, joita kantautuu pimeältä jäälakeudelta. 

Mitä tapahtuu villin lännen öykkärimäiselle revolverisankarille, kun hän piiloutuu vaanimaan vihamiestään salaperäiseen laaksoon, jossa rehottaa eksoottisia kasveja? 

Avomereltä tavataan ajelehtimasta Marie Celeste -laiva, jonka miehistö ja matkustajat ovat kadonneet. Vaikuttaa siltä kuin he olisivat kesken askareidensa kadonneet tyhjään ilmaan. 

Äkkirikastunut moukkamainen liikemies ostaa kartanon, jossa on kaikki hienoston tykötarpeet. Yhtä vain puuttuu: talossa ei ole omaa kummitusta. Sellainenhan pitää ostaa! 

Nämä ja muut kertomukset tässä kirjassa edustavat Arthur Conan Doylen (1859-1930) vähemmän tunnettua puolta. Sherlock Holmes -tarinat ovat näet vain pieni osa hänen laajasta tuotannostaan, joka käsittää muun muassa lehtiartikkeleita, historiallisia romaaneja ja myös näitä hyytäviä kertomuksia, jotka sisältävät yliluonnollisia aineksia. 

Kustantaja: Siniplaneetta
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525658187
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 9
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.