Brida

Coelho, Paulo

Brida on 21-vuotias kaunis irlantilaisnainen, jolla on palava halu elää. Hän on ollut kauan kiinnostunut magiasta, mutta etsii jotain vielä enemmän. Hänen etsintänsä johtaa hänet viisasten ihmisten luokse. Brida tapaa tietäjän, joka opettaa hänet voittamaan pelkonsa ja luottamaan maailman hyvyyteen sekä naisen joka opettaa hänet rukoilemaan kuuta. Opettajat aistivat Bridalla olevan lahjan, mutta eivät osaa sanoa mikä se on. Samalla Brida ajautuu yhä syvemmälle elämän mysteereihin, etsien vastausta kysymykseen kuka hän itse on. Yrittäessään ymmärtää kohtaloaan Brida joutuu tasapainoilemaan ihmissuhteidensa ja muiden oman elämänsä haasteidenvälillä. Löytääkö hän paikkansa tässä maailmassa ja mitä annettavaa hänellä on?

Brida on kirja vapaudesta. Se on hämmästyttävä kertomus rakkaudesta, henkisestä etsinnästä ja magiasta, joka puhuu kaikkia ihmissydämen kieliä. Brida on Coelhon kolmas romaani, jonka kääntämistä lukijat ovat toivoneet ja odottaneet jo vuosia. 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525635584
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.