YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Pilvivaeltaja

Ståhlberg, Sabira

Altan on omasta mielestään aivan tavallinen suomalainen tyttö, mutta koulutoverit ja useat vanhemmatkin ihmiset ovat eri mieltä. Altanin isä on muslimi, jonka juuret ovat kaukana Uralin kupeessa, Idel Aulissa. Altan taas on syntynyt Ruotsissa ja käy koulua 1970-luvun Suomessa, jossa ei olla totuttu maahanmuuttajiin. Ainoa joka ymmärtää Altania on hänen isoisänsä Balban Oras. Idel Aul elää hänen tarinoissaan, lauluissaan ja ihanissa piirakoissaan.

Pilvivaeltaja kertoo koskettavasti nuoren tytön kasvukivuista ja hänen matkastaan tarunhohtoiseen Idel Auliin. Myyttiset kansantarinat nivoutuvat kiehtovasti kerrontaan tässä Sabira Ståhlbergin esikoisteoksessa, jossa pohditaan nykyajalle keskeisiä muukalaisuuden, erilaisuuden ja identiteetin ongelmia.

Sabira Ståhlberg on kirjailija, tutkija ja matkailija. Hän on opiskellut mm. Itä- ja Keski-Aasian tutkimusta,uskontotiedettä,kansatiedettä ja historiaa, ja on kiinnostunut ruokaperinteistä, kielistä, kansantarinoista ja musiikista. Hän kirjoittaa suomeksi ja ruotsiksi. Pilvivaeltaja on hänen esikoisromaaninsa.

Kustantaja: Basam
Sidosasu:
ean: 9789525534191
Ilmestymisvuosi: 2006

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.