YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Intohimoinen läsnäol

Ingram, Catherine

Tämä on kirja henkisen havahtumisen mahdollisuudesta, jota ei ole rajattu mihinkään yksittäiseen uskontokuntaan kuuluville eikä edellytä tiettyjen uskonkappaleiden omaksumista. Ihmisen tietoisuus omasta itsestään ja nykyhetkestä on yksinkertaista läsnäolon taitoa, joka on kaikkien ulottuvilla.

Catherine Ingram kuvaa niitä seitsemää ominaisuutta, jotka luonnehtivat havahtunutta tietoisuutta: hiljaisuus, hellyys, ruumiillisuus, aitous, huomiokyky, ilo ja ihmetys. Nämä kaikki ovat ihmisille luontaisia ominaisuuksia, joita on mahdollista kehittää ja harjoittaa ja siten vapautua itsekeskeisen mielen vallasta. Tiedostava läsnäolo ottaa huomioon myös muiden ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin.

Kirja on yksinkertaisuudessaan viehättävä, lämmin, viisas ja vakuuttava. Sen syvällinen sanoma välittyy Ingramin valaisevien tarinoiden ja omakohtaisten anekdoottien kautta.

Catherine Ingram on kansainvälisesti tunnettu dharmaopettaja ja toimittaja, joka on työssään keskittynyt aktivismin ja tietoisuuden teemoihin. Hän on kirjoittanut myös kirjan In the Footsteps of Gandhi: Conversations with Spiritual/Social Activists. Vuodesta 1992 lähtien hän on vetänyt Dharma Dialogues -keskustelutapahtumia, joiden teemana on havahtunut tietoisuus ja sen merkitys hyvinvoinnille. Hän vetää myös hiljaisia mietiskelyretriittejä ja on Living Dharma -nimisen voittoa tavoittelemattoman järjestön perustaja ja puheenjohtaja.

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525534016
Ilmestymisvuosi: 2004

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.