Samassa valossa - Näyttelijän tie hoitolaitoskiertueella
Ei saatavilla

Samassa valossa - Näyttelijän tie hoitolaitoskiertueella

Lehtonen, Jussi

Samassa valossa vie lukijan hoitolaitoskiertueelle näyttelijän seurassa. Kirjassa tarkastellaan näyttelijyyttä ja esitystaidetta tavallisesta poikkeavan yleisökontaktin kautta. Näkökulma teatterin tekemiseen ja hoitotyöhön muuttuu, kun taiteella ajatellaan olevan terveyttä parantavia vaikutuksia.

Teos on myös kiertuetaiteilijan ja esitystapahtumaa suunnittelevan yksikön käsikirja. Siinä pohditaan, minkälaisiin käytännön haasteisiin ja mahdollisuuksiin törmätään, kun järjestetään kulttuuritapahtumaa esimerkiksi psykiatrisella osastolla, dementiayksikössä tai vankilassa.

Samassa valossa rakentuu Jussi Lehtosen kiertuepäiväkirjan ympärille. Äänessä ovat vuoroin itse esiintyjä, vuoroin katsojat, vuoroin yksiköiden työntekijät. Kirja on suunnattu erityisesti esiintyville taiteilijoille sekä terveydenhuollon ja sosiaalityön ammattilaisille.

Kirjan valokuvat on ottanut valokuvataiteilija ja tutkija Hanna Weselius. Valokuvissa pääroolissa ovat katsojat ja heidän kontaktinsa vierailevan esiintyjän kanssa. Myös hoitolaitosten interiöörit ja tunnelmat välittyvät niistä voimakkaina.

Kustantaja: Avain
Sidosasu:
ean: 9789525524857
Ilmestymisvuosi: 2010

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.