Etiikan pikkujättiläinen

Baggini, Julian & Fosl, Peter

Tiivis, mukaansatempaava ja käytännönläheinen, selkeä, suorasanainen ja käyttökelpoinen – lyömätön eettisen ajattelun opas.

Moraalipulmia ei käy sysääminen syrjään. Mutta eettisen sanaharkan ja moraalisen kädenväännön tuoksinassa vakaumukset, ennakkoluulot ja pikaistukset uhkaavat peittää näkyvistä sen, mistä itse asiassa on puhe. Silloin ovat hyvät neuvot kalliit.

 

Julian Bagginin ja Peter S. Foslin menestysteosEtiikan pikkujättiläinen auttaa jokaista moraaliongelmien parissa painiskelevaa tarkentamaan, tehostamaan ja terävöittämään ajatteluaan. Helppotajuisesti se johdattaa etiikan ongelmiin, tutustuttaa keskeiskäsitteisiin ja osoittaa, että useimmiten ongelmilla on vähintään kaksi puolta.

Etiikan pikkujättiläinen on kahvipöytäpoleemikon pelikirja ja ässä verkkokeskustelijan hihassa. Se vetää eettisen pohdiskelun alas teoriataivaasta ja tuo sen takaisin käsinkosketeltavaan arkeen. Eettisten pulmien punnitsemisen taitoa ei ole koskaan tuotu näin lähelle tavallista ihmistä.

 

 

Kustantaja: Niin&näin
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525503739
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 11

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.