Kadonnut joki

Booth, Stephen

Peak District -sarja jatkuu. - Konstaapeli Ben Cooper sattuu olemaan paikalla, kun pikkutyttö hukkuu jokeen turistien suosimassa luonnonkauniissa Dovedalessa. Ylikonstaapeli Diane Fry taas joutuu kohtaamaan menneisyytensä kipeän asian, kun hänen vuosien takaisesta raiskauksestaan on löytynyt uusi DNA-osuma. Fry saa vapaata mennäkseen Birminghamiin, jossa hän tapaa monia vanhoja tuttuja: kasvatusvanhempansa Jimin ja Alicen, näiden adoptiopojan Vincen - ja sisarensa Angien, joka silloin kauan sitten lähti Jimin ja Alicen luota ja oli vuosikaudet teillä tietymättömillä. Fryn entisellä työparilla, eläköityneellä ja salamyhkäisyyteen taipuvaisella Andy Kewleyllä on tietoa, jota hän paljastaa vain vähin erin. Miksi Fry raiskattiin? - Cooper tutustuu hukkuneen Emily Nieldin perheeseen: supermarketin johtajana työskentelevään isään, maailmansa tiukassa järjestyksessä pitävään äitiin, tietokonepelin virtuaalimaailmaan uppoutuneeseen Alex-veljeen - ja pois lähteneeseen isoonsiskoon. 

Mitä Cooper voi päätellä pienistä vihjeistä? Oliko Emilyn kuolema sittenkään onnettomuus? Jos ei, mitä taustalta löytyy?  

Kustantaja: Blue Moon
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525410754
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.