YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kokemuksen politiikka - Michel Foucault’n ajattelujärjestelmä
Ei saatavilla

Kokemuksen politiikka - Michel Foucault’n ajattelujärjestelmä

Koivusalo, Markku

Kokemuksen politiikka. Michel Foucault’n ajattelujärjestelmä on kokonaisvaltainen tutkimus Michel Foucault’sta ja hänen kysymyksenasetteluistaan. Teos kartoittaa Foucault’n oman ajattelun historiallisia ehtoja ja muutoksia ja osoittaa Foucault’n olevan järjestelmällinen totuuden ja vapauden kokemuksen politiikan filosofi sekä Immanuel Kantin ja valistuksen kriittisen järjen perinteen omaperäinen moderni jatkaja.

Teos yhdistää länsimaisen filosofisen perinteen ja sen historialliset näyttämöt moderneihin tiedon muotojen, vallan strategioiden ja itsen eettisten käytäntöjen konkreettisiin kysymyksiin. Se kulkee niin historian, tieteentutkimuksen, biologian, taloustieteen, uskonnon, arkkitehtuurin, maalaustaiteen kuin kirjallisuudenkin kentillä. Teemoina ovat muun muassa ihmistieteiden metodologia, tieteellisten totuuksien historia, taiteen politiikka, uskonnollinen, valtiollinen ja taloudellinen hallinta sekä elämän ja väkivallan suhde.

Teoksen kokoavan aiheen muodostaa kysymys länsimaisesta ihmisestä ja tämän historiallista kokemusta määrittävistä tiedosta, vallasta ja etiikasta. Tässä kokemuksen politiikassa on pelissä poliittinen rohkeus totuuteen.

Kustantaja: Tutkijaliitto
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525169829
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 32
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Tutkijaliitto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.