Yhteiskuntateorioiden oikeus 
Ei saatavilla

Yhteiskuntateorioiden oikeus 

Kootkas, Toomas

Kirjassa tarkastellaan 1960-luvulta eteenpäin vaikuttaneiden yhteiskuntateoreetikoiden ajattelua. Erityisen mielenkiinnon kohteena on kirjaan valittujen yhteiskuntateorioiden oikeudellinen ulottuvuus. Miten oikeus ymmärretään sosiologian ja yhteiskuntateorian moderneissa klassikoissa?

Jotkut teoreetikoista ovat kirjoittaneet verrattain paljon oikeudesta, toiset sivuavat sitä vain ohimennen. Tähän teokseen kootuissa artikkeleissa tartutaan syvällisesti kyseisten teoreetikoiden oikeutta koskeviin ajatuksiin ja verrataan niitä oikeustieteen piirissä esiintyvään samantyyppiseen – ja heiltä jopa vaikutteita saaneeseen – teorianmuodostukseen. Artikkeleissa ei siten tyydytä pelkästään esittelemään valittujen yhteiskuntateoreetikoiden ajattelun keskeistä sisältöä, vaan tarkastelun keskiössä on oikeus.
Kirjan kirjoittajat ovat oikeuden tutkijoita eri oikeudenaloilta. Teos soveltuu hyvin oppikirjaksi sekä oikeustieteen että eri yhteiskuntatieteiden opintoihin. Lisäksi se toimii hyödyllisenä johdantoteoksena oikeus- ja yhteiskuntatieteiden tutkijoille. Se sisältää yksittäisiä yhteiskuntateoreetikoita käsittelevien tekstien ohella teemaan johdattelevan artikkelin siitä, miten oikeus on ymmärretty yhteiskuntateorioiden historiassa.


Kustantaja: Tutkijaliitto
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525169751
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 33
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Tutkijaliitto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.