YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Fenix, liekkisiipinen ja myyttien alkukoti

Virtanen, Pertti

Mittavassa teoksessaan Finix, liekkisiipinen ja myyttien alkukoti kansanedustaja Pertti Olavi Virtanen palauttaa tietoisuuteen Suomen kansan jo miltei unohdetun, alkuperäisimmän tarinan. Laajaa tausta-aineistoa luovasti ja poikkitieteellisesti käsitellen hän osoittaa kielemme ja myyttisten tarinoidemme alkuvoiman, jota me nykysuomalaiset tarvitsemme identiteettimme säilyttämiseksi muuttuvassa maailmassa. 

Virtanen on tutkinut mytologioiden juuria yli 20 vuotta, metodinaan psykohistoriallinen kielen arkeologia ja poikkitieteelliset kytkennät. Tuloksena on vaikuttavaa todistusaineistoa suomalaisen kansanrunouden ja kreikkalaisen taruston yhtymäkohdista.

Finix, liekkisiipinen tarttuu aiemman tutkimuksen oleellisiin löytöihin, niitä syventäen ja niistä uutta visioiden. Samalla paljastuvat kansanperinteen paljolti syrjään sysätyt eroottiset motiivit.

Teos on osa rock-muusikkona ja parlamentaarikkona tunnetun Virtasen tärkeintä elämäntyötä. Siinä suomalaisen kansanrunouden kätköistä kumpuaa Pohjolan myyttinen voima, joka avaa tietä kulttuurisen itsetuntomme kohottamiselle globalisaation keskellä.

Vaka vanha Väinämöinen ja Lieto Lemminkäinen eivät ole nöyristelijöitä, vaan suuria vaikuttajia. Heidän terapeuttinen henkensä johdattaa Suomi-neitoa Lönnrotin ja Snellmanin viitoittamalla tiellä!

Kustantaja: Sanasato
Sidosasu:
ean: 9789525086997
Ilmestymisvuosi: 2019

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.