YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Stoalaisuus

Kaarakainen, Teija & Kaukua, Jari (toim.)

Stoalaisuus on yksi tärkeimmistä antiikin aikana syntyneistä filosofisista suuntauksista. Stoalaisen etiikan keskeiset osat, pyrkimys viisauteen ja mielenrauhaan, tunteista vapautumiseen ja velvollisuuksien täyttämiseen sekä ajatus maailmankansalaisuudesta ja luonnollisesta oikeudenmukaisuudesta, ovat vaikuttaneet vahvasti koko länsimaiseen kulttuuriin. Stoalaisuus on ensimmäinen suomenkielinen kokonaisesitys stoalaisesta ajattelusta. Kirjoituksissa pohditaan kysymyksiä tunteista, minuudesta, maailmankansalaisuudesta sekä etiikan perustasta ja päämääristä. Stoalaisuuden klassikkoteksteistä
teokseen on suomennettu varhaisstoalaisen tunneteorian tekstikatkelmat, Senecan Suuttumuksesta, Epiktetoksen Käsikirja ja uusstoalaisen Guillaume du Vairin Stoalaisten moraalifilosofia. Stoalainen filosofia tarjoaa uusia näkökulmia oikeudenmukaisuutta, elämänhallintaa ja elämän tarkoitusta pohtivalle nykyihmiselle. Teos soveltuu filosofian oppikirjaksi ja hakuteokseksi sekä lukemistoksi kaikille etiikan ja ihmisyyden kysymyksistä kiinnostuneille.

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524953931
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 11
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Antiikin kirjallisuus ja historia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.