YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Maapallon ilmastohistoria
Ei saatavilla

Maapallon ilmastohistoria

Lunkka, Juha Pekka

Maapallon ilmasto ja ympäristö ovat muuttuneet jatkuvasti koko maapallon historian ajan. Ennen ihmistä muutokset ovat olleet luonnollisia, ja ne ovat tapahtuneet vääjäämättä maapalloon kohdistuvien ulkoisten tekijöiden vaikuttaessa merien, mantereiden, jäätiköiden, ilmakehän ja elollisen luonnon vuorovaikutukseen. Tuhansien viime vuosien aikana ihminen on muuttanut voimakkaasti ympäristöä, ja teollisesta vallankumouksesta lähtien ihminen on onnistunut muuttamaan myös ilmakehän koostumusta. Tämä vaikuttaa meneillään olevaan ilmastonmuutokseen.

Tutkimusmenetelmät ovat kehittyneet nopeasti viime vuosikymmenien aikana. Näin on saatu aivan uutta ja yksityiskohtaista tietoa maapallon pitkän ajan ilmastohistoriasta samoin kuin lyhyen aikavälin ilmastonmuutoksista.

Maapallon ilmastohistoria tarkastelee ilmaston kehitystä maapallon koko historian eli 4,6 miljardin vuoden ajalta. Se esittelee mekanismeja, jotka ovat muuttaneet ja muuttavat maapallon ilmastoa. Teos avaa uusia näkökulmia ilmaston monimutkaisiin syy-seuraussuhteisiin ja selvittää, mitkä tekijät uhkaavat maapallon ilmastoa. Samalla se taustoittaa ilmastonmuutoskeskustelua ja auttaa ymmärtämään, mitkä tekijät tieteellisen tiedon valossa vaikuttavat ilmastoon.

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu:
ean: 9789524950831
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: K55

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.