Kaappistrategia

Kotilainen, Anu

Kaappistrategia on Anu Kotilaisen omakohtainen sarjakuvaromaani siitä, miten pitkässä heterosuhteessa oleva pienen lapsen äiti huomaa olevansa kiinnostunut muistakin kuin miehistä. Oivalluksesta käynnistyy hidas hyväksymisprosessi, joka lopulta johtaa kaivautumiseen ulos kaapista. Selityksiä prosessin vaikeudelle ja siihen liittyvälle häpeälle etsitään niin konservatiivisesta kasvuympäristöstä, heteronormista kuin patriarkaatistakin.

Haasteet eivät kuitenkaan lopu kaapista tulemiseen. Itseironialla leikittelevässä teoksessa pureudutaan oikeanlaisen lesbon myyttiin ja tarkastellaan sisäistetyn lesbovihan vaikutuksia itsensä hyväksymiseen. Teos voi tarjota vertaistukea, lohtua ja kokemuksen nähdyksi tulemisesta. Teos on tärkeä keskustelunavaus, sillä seksuaalisen suuntautumisen muuttuvuudesta ja liukuvuudesta etenkin aikuisiällä puhutaan edelleen liian vähän.

 

Kustantaja: Sammakko
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524834490
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.