YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Pahuus

Pahuus

Guillou, Jan

Pasi Lampelan dramatisointi Jan Guilloun menestysromaanista.

Eletään 1950-lukua Ruotsissa. Erik saa selkäänsä kotona ja vetää muita turpaan koulussa. Rehtorin tuomio on ankara: "Sinä olet itse pahuus ja sinunlaisesi on tuhottava." iti yrittää pelastaa poikansa lähettämällä hänet Stjärnsbergin maineikkaaseen sisäoppilaitokseen, jossa opiskelee yläluokan poikia. Erik on päättänyt aloittaa uuden väkivallattoman elämän, mutta hän joutuu tutustumaan sisäoppilaitoksessa vallitsevaan "toverikasvatuksen periaatteeseen". Kansankodin pimeällä kääntöpuolella eliitin pojat - tulevaisuuden vallankäyttäjät - toteuttavat periaatetta häikäilemättömän mielivaltaisesti. Valonpilkahduksia Erikin elämään laitoksessa tuovat uusi ystävä ja ensirakkaus, mutta piinaajat eivät jätä heitäkään rauhaan. Voiko Erik nousta pahuutta vastaan muutoin kuin osallistumalla siihen?

Jan Guillou’n suosittu ja arvostettu teos ilmestyi vuonna 1981. Ruotsalaisen nykykirjallisuuden klassikkoteoksesta on myös tehty menestyksekäs elokuva vuonna 2003. Pasi Lampelan dramatisointi sai kantaesityksensä Suomen Kansallisteatterissa 5.9.2012 Lampelan omana ohjauksena.

Kustantaja: Kirjakerrallaan
Sidosasu:
ean: 9789524803069
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.