YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hevosvoimat

Mytting, Lars

RAKKAUTTA, HAAVEITA JA KONEÖLJYÄ

Erik Fyksenin 60-luvulla avattu huoltoasema on selvästi ohittanut viimeisen käyttöpäivänsä ja pitää pintansa ainoastaan Erikin mekaanikon taitojen ansiosta. Hän tuntee paikallisten autot ja niiden vaivat kuin omat taskunsa, mutta vaihtotaloutta edelleen harjoittavassa kylässä oikea liiketoiminta on hankalaa. Suunnitteilla oleva uusi tie takaisi asiakkaat, mutta luo samalla paineet huoltoaseman nykyaikaistamiselle. Erik ei halua muutosta, vaikka maailma ympärillä muuttuu. Hänen rakas huoltoasemansa on nimittäin myös pyhättö menetetylle rakkaudelle; hänelle, jonka valtatie vei.

Suuret teemat vaihtelevat pienen ihmisen ja suuryrityksen välisestä kamppailusta menetettyihin rakkauksiin ja maaseudun urbanisoitumiseen. Kieli on mehukasta, dialogi hykerryttävää, sanasto asiantuntevaa ja tarina mukaansatempaava.

Lars Mytting (s. 1968) on toimittaja ja itseoppinut Jaguar-mekaanikko. Hevosvoimat on hänen ensimmäinen romaaninsa. Mytting vierailee Helsingin Kirjamessuilla lokakuussa 2007.

"Mytting osoittaa esikoisromaanissaan suuren tarinankertojan elkeitä. Hevosvoimat on taidokkaasti kerrottu humaani ja moderni satu. --- Hieno kirja hienoista ihmisistä ja hienoista autoista." – Vesa Kärki, Kaleva

"Mytting luottaa siihen, että tarinan kokonaisuus on kepeitä osiaan painavampi eikä katkaise juonen poljentoa teennäisellä vakavuudella. Hän ei yritä sanoa liikaa vaan keskittyy käsittelemään teoksen keskeisiä kysymyksiä viihdyttävästi." – Kasimir Sandbacka, Kiiltomato

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524718950
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.