Unelma joka ei rohkene kertoa nimeään

Palosuo, Hannu

Hannu Palosuo (s. 1966) valmistui taidemaalariksi Rooman kuvataideakatemiasta vuonna 1997. Muutamassa vuodessa hän kehittyi kansainvälisesti ansioituneeksi taiteilijaksi, jonka teosten ystäviin kuuluvat muun muassa Jordanian kuningatar ja Suomen presidentti Tarja Halonen. Lokakuussa 2006 avautuu Heinolan taidemuseossa Hannu Palosuon 10-vuotistaiteilijanäyttely, jonka yhteydessä julkistetaan hänen taidettaan upein kuvin esittelevä kirja.

Palosuo on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ympäri maailmaa, Italian ja Suomen lisäksi mm. Japanissa, Yhdysvalloissa ja Saksassa, ja osallistunut aktiivisesti yhteisnäyttelyihin lukuisissa eri maissa. Maalaustensa tyylin Palosuo määrittelee käsitteelliseksi figuratiivisuudeksi.

Teos antaa selkeän kuvan Palosuon tuotannosta vuodesta 1995 eteenpäin, hänen tavastaan työskennellä sekä hänen kansainvälisestä läpimurrostaan. Kirjoittajina ovat Helsingin Kaupungin Taidemuseon johtaja Berndt Arell ja italialainen taidekriitikko Gianluca Marziani. Palosuon taiteelle on tyypillistä voimakas syklisyys ja sen ilmeneminen erilaisten materiaalikokeilujen kautta, maalausten pohjana voi olla vaikkapa sementti tai metalli. 

Kirjassa on tekstit suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja italiaksi.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524718639
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 70

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.