YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kapinallinen – Kuunpimennys

Dürrenmatt, Friedrich

Kuunpimennys on syrjäiseen alppikylään sijoitettu intensiivinen ja julman terävänäköinen tutkielma rahan vallasta, selkärangattomuudesta, ahneudesta ja ahdasmielisyydestä, omanlaisensa Dogville kirjankansien välissä. Kapinallinen taas on kaikkein suorimmin kirjailijan omakuva, tarina itsensä sivulliseksi tuntevasta kapinallisesta nuoresta, joka luo nahkaansa.

Sveitsin kuuluisimpiin kirjailijoihin kuuluva Friedrich Dürrenmatt (1921–1990) tunnetaan dekkareistaan ja näytelmistään. Tämä teos on sekä omiin kokemuksiin perustuva tarina papinpojan kehityksestä taiteilijaksi että kiehtova näkökulma siihen, miten elämästä tulee kirjallisuutta.

”Kiehtovaa jälkien etsintää omaelämäkerran ja dokumentaation välimaastossa: kirjallinen jätti, pettämätön, suvereeni.” – Die Zeit

"Mitä pidemmälle teosta lukee, sitä enemmän haluaa tietää. Dürrenmatt onnistuu herättämään lukijan uteliaisuuden omaa maailmaansa kohtaan."
- Pauliina Erikosson, Kulttuurivihkot

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524715843
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.