YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Flaamilainen taulu (p)
Ei saatavilla

Flaamilainen taulu (p)

Pérez-Reverte, Arturo

Vuosisatojen takainen murhamysteeri herää eloon tämän päivän Madridissa.

1400-luvulla flaamilainen taiteilija Pieter Van Huys maalaa mestariteokseensa Shakkiotteluun kirjoituksen, joka paljastaa Ostenburgin hovissa tapahtuneen murhan. Viisisataa vuotta myöhemmin nuori, kaunis Julia saa taulun entisöitäväkseen ja löytää piiloon maalatun kirjoituksen.

Julia, antiikkikauppias César sekä kokaiiniin ja nuoriin miehiin menevä gallerianpitäjä Menchu alkavat selvittää murhaa, joka muutti Euroopan historian kulun.

Mutta murhaaja siirtyy maalauksesta tämän päivän todellisuuteen, ja haastaa heidät mielipuoliseen shakkiotteluun, jossa he kaikki ovat vain nappuloita. Pelin edetessä uhri toisensa jälkeen tapetaan raa’asti, ja lopullinen kohde näyttää olevan Julia.

Tämä taidekauppojen, gallerioiden ja museoiden hienostuneeseen mutta säälimättömään maailmaan sijoittuva murhamysteeri on valloittanut koko maailman.


"Flaamilainen laulu on ennen kaikkea verevästi kulkeva jännitysromaani toteutettuna ns. vakavan proosan ilmaisukeinoin. Tuloksena on yksi vuoden kiinnostavampia käännösromaaneja."
- Cosmos

”Pérez-Reverte kirjoittaa hyvin. Varsinkin kirjan alkuosa on nautittavaa kerrontaa. Fiktio ja fakta yhdityvät niin vakuuttavasti, että aloin itsekin jo uskoa, että Huysin ”Shakinpelaajat” kätkee todella viestin menneisyydestä. Vai kätkeekö se todella?”
– Pertti Vuorinen, Ruumiin kulttuuri

”Salapoliisitarinaksi kiehtovan monikerroksinen ja rakenteeltaan ovela.”
– Arja Andesson, Ilta-Sanomat

”Esimerkillistä älyllä silattua rikosviihdettä, joka sopii yhtä lailla tavallisen dekkarifanin kuin vaativan lukijan käteen – jos heitä edes voi erotella toistaan.”
– Petri Immonen, Helsingin Sanomat

”Tämä kirja on todellinen aarre kaikille perinteisen romaanin ystäville, shakinpelaajille, jännityksestä ja arvoituksista nauttijoille, historiallisen kerronan kaipaajille.”
– Jussi Virratvuori, Karjalainen

Kustantaja: Like-pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524710732
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.