Nostromo

Conrad, Joseph

Joseph Conradin (1857–1924) suurromaani sijoittuu kuvitteelliseen eteläamerikkalaiseen Costaguanan valtioon. Intiaanien, kreolien, eurooppalaisten siirtolaisten ja siirtomaaherrojen asuttamaa Sulacon satamakaupunkia hallitsee Charles Gouldin vauras hopeakaivos. Kun vallankumouksen laineet lähestyvät Sulacoa, Gould haluaa toimittaa turvaan laivalastillisen hopeaa. Laivuriksi valitaan genovalainen merimies Nostromo. Ihailtu, kunnioitettu, miltei kansallissankarina pidetty Nostromo joutuu tapahtumien ja oman ahneutensa armoille. Hänestä tulee suunnattoman aarteen isäntä ja orja.


"Tällaisia romaaneja ei ole kirjoitettu enää pitkään aikaan. Nostromo onkin muistutus ihmiskunnan kadonneesta suuruuden ajasta."
–Hannu Waarala, Keskisuomalainen

”Conradin kerronnalle on tyypillistä tarkka ja eloisa kuvaus, josta Nostromon ensimmäisen luvut ovat hieno esimerkki. -- Mestarillinen romaani.”
– Pentti Ohranen, Pohjalainen

Kustantaja: Like-pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524710718
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: T
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.