Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari
Ei saatavilla

Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari

Pöyhönen, Julia; Livingston, Heidi

Kesken eväsretken Fanni-norsu ja ystävät huomaavat puistossa nuupahtaneen kukkatarhan. Heille selviää, että nämä erikoiset kukat voi pelastaa vain puiston tunnelämpötilaa säätelemällä. Onnistuvatko ystävykset laskemaan kukkatarhan tunnelämpömittarin lukeman vihreälle alueelle?

Lapsi voi kokea päivän aikana kirjavan joukon tunteita pettymyksestä iloon ja hämmästyksestä inhoon. Taito säädellä omien tunteiden voimakkuutta auttaa lasta luomaan vahvaa itsetuntoa ja myönteisiä ihmissuhteita. Kirjan tarina ja siihen liittyvät tehtävät opettavat lapselle tunteen voimakkuuden tunnistamista, mikä luo pohjan tunnesäätelyn oppimiselle.

Fanni-sarjan kirjat tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

Kirjojen tekijät Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. He ovat kehittäneet lasten tunnetaitoja vahvistavia valmennuksia perheille, päiväkodeille ja perheneuvoloille. Heidän luotsaamansa FamilyBoost-verkkosivusto on lapsiperheille suunnattujen digitaalisten psykologipalveluiden uranuurtaja Suomessa. Kirjan ilmeikkään ja kiehtovan kuvituksen on tehnyt Linnea Bellamine.

 

Kustantaja: Kumma
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524519397
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: L85

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.