YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kuningas Charles III

Caprarica, Antonio

Vihdoinkin kuningas!

Millainen mies kuningas Charles III on esiripun takana? Mitä hän ajattelee politiikasta, maailman ympäristön tilasta, miten hän haluaa uudistaa kuningashuonetta ja millaisen monarkian hän tuo tullessaan?

Sadat miljoonat ihmiset seurasivat 6. toukokuuta 2023, kuinka 74-vuotias Charles III kruunattiin WestminsterAbbeyssa kuninkaaksi. Hänen tiensä valtaistuimelle on ollut poikkeuksellisen pitkä ja kuoppainen.

Ankara isä halusi kasvattaa ujosta ja epävarmasta pojasta kovemman lähettämällä hänet samaan kouluun, jota oli itse käynyt. Prinssin elämä sisäoppilaitoksessa ei ollut helppoa, ja häntä kiusattiin siellä paljon.

Ennen kuninkaaksi tuloaan prinssi Charles tuli tunnetuksi kestävän kehityksen ja vastuullisen liiketoiminnan puolestapuhujana, syrjäytyneiden nuorten tukijana sekä lukuisista muista hyväntekeväisyysprojekteistaan.

Kuninkaallinen perhe kielsi Charlesilta hänen suuren rakkautensa, Camillan. Charles meni naimisiin Diana Spencerin kanssa, mutta yhteydenpito Camillaan ei katkennut missään vaiheessa. Kolmiodraaman paljastuminen ja Dianan traaginen kuolema heittivät varjon Charlesin ja koko kuninkaallisen perheen ylle pysyvästi. Charles taisteli kuitenkin itsensä takaisin parrasvaloihin, ja myös Camilla saavutti lopulta kuninkaallisen perheen ja kansan hyväksynnän.

Teos seuraa Charlesin elämää lapsuudesta läpi nuoruusvuosien ja aikuisuuden aina kuninkaaksi kruunaamiseen saakka.

Antonio Caprarica on useasti palkittu italialainen toimittaja ja kirjailija, jolla on 30 vuoden kokemus ulkomaan kirjeenvaihtajana. Hän oli RAI-televisioyhtiön ensimmäinen sotakirjeenvaihtaja Afganistanissa ja Irakissa ja työskenteli sittemmin Jerusalemissa, Kairossa, Moskovassa ja Lontoossa. Caprarica on kirjoittanut useita teoksia, joista bestsellereiksi ovat nousseet erityisesti asiantuntevat Isoa-Britanniaa ja brittimonarkiaa käsittelevät teokset.

 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524101363
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.